Kärppien Naisten joukkue lahjoitti IceHeartsille hyväntekeväisyyspotin ja voittoputki sai jatkoa
Julkaistu: 06.02.2016 00.00

Kärpät voitti jo kuudennen perättäisen ottelun tänään, kun kotona kaatui HPK. Ennen ottelua Kärppien kapteeni Isa Rahunen luovutti IceHearts Oulun joukkueen vätäjälle Jari Malmille Kärppien naisten juhlaottelusta 24.1.2016 kerätyn hyväntekeväisyyspotin 1525€.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen, mutta HPK siirtyi johtoon heti erän alussa ylivoimamaalilla. Kärpät ei maaleja erässä tehnyt, joten erätauolle mentiin lukemissa 0-1. Toisessa erässä Kärpät sai luotua hyviä maalintekopaikkoja ja Kärpät kavensi ottelun 1-1 Kristiina Meriläisen ylivoimamaalilla. Vain hetkeä myöhemmin HPK meni 1-2 johtoon, mutta Kärpät pääsi ylivoimahyökkäykseen erän lopussa ja Jenni Maamäki pisti kiekon maaliin Saija Tarkin syötöstä. Ottelu oli tasan 2-2.

Jenni Maamäki 2-2 Kuva: Sirpa Pöyhönen

Kärpät sai loistavan alun kolmanteen erään, kun hienon syöttelyn päätteeksi Jenna Tuovinen iski kotijoukkueen 3-2 johtoon. HPK tuli kuitenkin vain minuutti myöhemmin tasoihin 3-3. Kärpät sai ylivoiman noin kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. HPK käytti aikalisän, mutta se ei auttanut vaan Nelli Salomäki sineitöi Kärpille voiton 4-3. Kärppien maalilla tänään hyvin torjuneelle Susanna Airaksiselle kertyi 25 torjuntaa.

Nelli Salomäki siirtää kiekon maaliin ja Kärpät voittaa 4-3. Kuva: Sirpa Pöyhönen

Kärpät kohtaa huomenna runkosarjan viimeisessä ottelussa sarjajumbo Ilveksen klo 17.15 Raksilan harjoitushallissa.