Cecilia Finholm uusien haasteiden pariin ja Saija Tarkki tekee paluun
6.1.2016 14:07 Uutiset / Naiset

Cecilia Finholm uusien haasteiden pariin ja Saija Tarkki tekee paluun

Cecilia Finholm uusien haasteiden pariin

Kärpät menettää puolustuspäästä vuodesta 2012 joukkueessa pelanneen puolustaja Cecilia Finholmin. Finholm on saanut opiskelupaikan Tukholmasta ja opinnot alkavat tammikuun puolivälissä. Kaksikielinen Finholm lähtee opiskelemaan opettajaksi ja jääkiekon pelaaminen jatkuu, mutta joukkue ei ole vielä tiedossa.

"Ouluun tulo oli suuri askel sekä elämän että jääkiekon kannalta. Uusi kaupunki, uusi koulu ja uusi joukkue tuntui jännittävältä. Joukkueeseen pääsi hyvin sisälle ja vuosien aikana olen saanut paljon hyviä ystäviä, jotka ovat pitäneet minusta hyvää huolta. Isoin ongelma aluksi oli suomenkielen taitoni, mutta nyt voi kyllä ylpeästi sanoa, että olen kaksikielinen. Näiden vuosien aikana kasvanut henkisesti että fyysisesti, ja olen oppinut paljon itsestäni. En kadu hetkeäkään! Minulla on paljon hyviä muistoja kärppäajoista, mutta yksi hienoimmista on SM-pronssi, mikä voitettiin kaudella 2012-2013.", kuvailee Finholm Oulussa olo aikaansa.

Koko Kärppien joukkue halua toivottaa paljon tsemppiä ja menestystä Cillalle uusiin haasteisiin!

Saija Tarkki tekee paluun kärppäpaitaan

Kokenut kärppäpelaaja Saija Tarkki on liittynyt joukkueen mukaan vuoden vaihteen jälkeen. Tarkki palaa kärppäpaitaan la 16.1. JYPiä vastaan Jyväskylässä. Tarkki pelasi viime vuonna kolme ottelua play offseissa. Alkukauden Tarkki on asunut Jyväskylässä perheen kanssa, mikä on tehnyt pelaamisen mahdottomaksi. Muutto vuoden vaihteen jälkeen Ouluun mahdollistaa taas pelaamisen.

"Odotan innolla kaukaloon paluuta. Minulla niin paljon tehnyt mieli pelaamaan. Syksyn aikana olen laittanut itseni kuntoon synnytyksen jälkeen. Olen hyvässä kunnossa ja toivon, että voin auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla. Iso kiitos taas vanhemmilleni, jotka mahdollistavat taas jälleen kerran pelaamiseni. Ilman heitä tämä ei onnistuisi mitenkään!", kertoo Tarkki mieteitään tulevasta.


   
Lisää uutisia
Naiset
Ilmoittautumiset
Kategoriat