Liikunnallinen syyslomaleiri oli jälleen vauhtia täynnä!
Julkaistu: 30.10.2017 00.00

Liikunnallinen syyslomaleiri oli jälleen vauhtia täynnä!

Liikunnallista syyslomaleiriä vietettiin Raksilassa 23.10.-27.10.2017. Leiri oli joka päivä 9:00 - 16:00 ja päivissä riitti vauhtia ja tekemistä jokaiselle.

Maanantaina tutustuimme toisiimme, pelasimme amerikkalaista polttista ja lippupalloa sekä vierailimme X-On tapahtumassa Ouluhallissa.

Ennen lippupalloa harjoiteltiin nauhan ryöstämistä perinteisen häntähipan merkeissä

Tiistaina pelasimme koripalloa sekä harjoittelimme telinevoimistelua, parkouria sekä lopuksi pelasimme vauhdikasta kaupunkisotaa.

Tiistain koripallo-pelin tunnelmia

Keskiviikkona pääsimme luistelemaan syysloman kunniaksi avatulle Raksilan tekojäälle. Sää suosi leiriläisiä ja jäällä jaksettiin olla ennätys pitkään! Lisäksi keskiviikkona pelattiin futsalia, sählyä ja lentopalloa.

Norsupalloa.

Torstai oli ehkä leirin odotetuin päivä, kun pääsimme vierailemaan seikkailupuisto Huikiassa. Kirpakka syyssää ei meitä haitannut, vaan rohkeat lapset sekä Miia pääsivät kiipeilemään ja haastamaan itsensä Huikian radoilla.

Huikian korkeuksissa.

Viimeinen leiripäivä vietettiin Amazing Race Raksila challengen sekä olympialaisten parissa. Myös jokainen lapsi sai esittää toiveleikkinsä, jotka ehdimme hyvin toteuttaa. Olympialaisten päätteeksi jokainen lapsi palkittiin hienosta leiristä mitalin, kunniakirjan sekä pienen yllätyspussin kera.

Amazing Race Raksila Challenge haastoi myös leiriläiset miettimään asioita Oulusta.

Leiri oli osa SOPPI - hanke toimintaa, jossa hankkeessa mukana olevat nuoret toimivat ohjaajina sekä valokuvaajina leirillä, sekä leirin suunnittelussa ja järjestelyissä.
Lisätietoja hankkeesta:
Miia Määttä ja Saija Tarkki (etunimi.sukunimi@oulunkarpat46.fi)

kuvat: Anniina Murto




Seuran uusimmat