Syyskuussa seuratoimitsijakoulutus
Julkaistu: 31.08.2016 00.00

Syyskuussa seuratoimitsijakoulutus

Kurssit on tarkoitettu kaikille pohjoisen alueen jääkiekkotoimijoille. Kurssit järjestetään Kärppäklubilla, Oulun Energia Areenalla 13.9. ja 14.9. kello 18:00. Ilmoittautumiset 8.9. mennessä (nimi ja seura) osoitteeseen toimisto@oulunkarpat46.fi

TIISTAINA 13.9. Seuratoimitsijan peruskurssi

Tavoite: Osaa toimia junioreiden jääkiekko-otteluissa toimitsijana. Tietää keskeisimmät toimitsijatehtävät ja osaa hoitaa ne (mm. pöytäkirja manuaalisesti tai TiTu-ohjelmalla) yhteistyössä pelin tuomareiden kanssa. Tietää mistä löytyy lisätietoa.

Kohderyhmä: Uudet tai vain vähän aikaa jääkiekon parissa toimineet junioripelaajien perheenjäsenet sekä muut jääkiekkotoimitsijatehtävistä kiinnostuneet.

KESKIVIIKKONA 14.9. Seuratoimitsijan jatkokurssi

Tavoite: Osaa Itsenäisesti kirjata jääkiekko-ottelun haastavammatkin tilanteet TiTu-ohjelmalla sekä manuaalisesti paperipöytäkirjaan. Osaa ratkaista monijäähytilanteita (mm. kumoutuvat ja siirretyt jäähyt). Tietää rangaistusten poikkeavat suoritustavat (mm. sijaiset, maalivahtien ja toimihenkilöiden rangaistukset).

Kohderyhmä: Jääkiekon parissa jo useampia vuosia toimineet junioripelaajien perheenjäsenet sekä muut jääkiekkotoimitsijatehtävistä kiinnostuneet.

Kouluttajina toimivat Eija Mämmelä ja Sanna Tikkanen Oulun Jääkiekkotuomareista.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Seuran uusimmat