Juniorivastaava Ville Kohon Statement ajasta Kärpissä
Julkaistu: 16.05.2016 00.00

Juniorivastaava Ville Kohon Statement ajasta Kärpissä

Moi!

Kausi 2015-2016 on nyt virallisesti miesten MM-kisojen huipennusta ja NHL:n viimeisiä pudotuspelejä vaille historiaa. Korttelikiekon ja tehoryhmien kausi loppui jo muutama viikko sitten ja nyt on aika suunnata katseet kesään, muiden lajien parissa touhuamiseen ja kyllä siellä taustalla tietysti on jo ajatus tulevasta 2016-2017 jääkiekkokaudestakin.

Menneellä kiekkokaudella F-G-junioreiden kortteli- ja tehoryhmien toiminta oli kaikilla mittareilla mitattuna hyvää. Toiminnasta kumpusi tekemisen ilo, pelaajat kehittyivät ihmisinä, urheilijoina ja jääkiekkoilijoina aimo harppauksin ja mikä tärkeintä, kauden aikaisista harjoituksista, peleistä, turnauksista ja oheistoiminnasta jäi kaikille toiminnassa mukana olleille paljon hyviä muistoja, kokemuksia ja oppeja tulevaisuuden varalle! Yhdessä tekemisessä on voimaa ja siitä jokainen joukkuetoiminnassa mukana oleva toimija saa loistavan oppimäärän.

Omasta puolestani haluan kiittää menneestä kaudesta ja yhteistyöstä kaikkia pelaajia, valmentajia, vanhempia, joita olen kauden aikana saanut kohdata. Kausi toi myös minulle paljon oppia ja uutta näkökulmaa jääkiekon parissa toimimiseen. Valitettavasti oma aikani Kärppä-perheessä jää vain yhden kauden mittaiseksi siirtyessäni 1.8 alkaen Suomen jääkiekkoliiton aluekouluttajaksi Keskimaan alueelle. Toivotan kaikille oikein hyvää kesää ja tulevia aikoja jääkiekon, urheilun ja liikunnan parissa, halleilla nähdään!

Ville Koho

Juniorivastaava, Kärpät 46 ry

Seuran uusimmat