Toimiston väki tutuksi: Saija
Julkaistu: 12.04.2016 00.00

Toimiston väki tutuksi: Saija

Saija Tarkki 33v. on oululainen Kärppien pelaaja pelipaikalla puolustaja. Hän on edustanut Suomea neljissä olympialaisissa ja oli voittamassa Vancouverissa pronssia 2010. Hän on myös päässyt osallistumaan 8 kertaa maailmanmestaruuskisoihin ja onkin voittanut kolmena vuonna niistä pronssia. 2012 Hän saavutti Suomen mestaruuden Kärpissä. Hän on pelannut Kärpissä vuodesta 1995 asti ja tulee mahdollisesti jatkamaan. Hän on toiminut naisten joukkueen tiedottajana vuodesta 2011. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Tällä hetkellä Saija toimii osa-aikaisesti SOPPI-hankkeen parissa työparinsa Miian kanssa, jossa hän aloitti helmikuun alussa tänä vuonna. Hänen toimenkuvaansa kuluu nuorten ohjaaminen ja uusien palvelupolkujen kehittäminen seuralle. Hänen työpäivänsä kestää 6-8 tuntia ja hän työskentelee 10-12 päivää kuukaudesta. Hänen työpäivänsä ovat vaihtelevia ja sähköpostitkin tulee joskus luettua kotona. Hän tuli töihin kun seuran puheenjohtaja kertoi SOPPI-hankkeesta, mutta hän ei pystynyt aloittamaan heti silloin 2 kuukautisen lapsensa takia.

Saijalle isoin haaste työssä on ollut hänen myöhäinen tuleminen SOPPI-hankkeeseen, mutta hän oppii työpariltaan nopeasti. Mukavinta työssä on ollut lasten kanssa touhuaminen, josta hänellä onkin jo kokemusta omasta takaa. Hän on myös saanut vastikään koulutuksen liikuntakerhon pitämiseen. Hän toivoo että pääsisi myös toimimaan vanhusten kanssa. Saijan lempipelaaja on Sebastian Aho, jonka taitoja hän arvostaa.

- Eero Kronbäck

Seuran uusimmat