Naiset, Naisten SM-sarja / Playoffs

Kärpät - Kuortane  3 - 2 JA

Raksila

Lehtikangas ratkaisi Kärpille kaksi pistettä

Kärpät kangerteli taas maalinteon kanssa sunnuntaina sarjajumbo Kuortanetta vastaan. Ottelu sai salama-alun Kuortaneen mennessä 0-1 johtoon, kun ottelua oli pelattu vain 58 sekuntia. Kärpät kavensi kuitenkin muutama minuutti myöhemmin 1-1 Janette Jokikokon maalilla.

Janette Jokikokko 1-1 (Kuva: Sirpa Pöyhönen)

Kärpät nukkui toisen erän alun. Kuortane meni 1-2 johtoon ajassa 20.11 Jonna Yli-Mäenpään maalilla. Tämän jälkeen Kärpät aloitti hirveän pommituksen Kuortaneen maalia kohti. Kuortaneen maalilla pelanneelle Anni Kesalalle kertyi yhteensä 48 torjuntaa ottelussa. Kärpät teki tasoituksen 2-2 kolmannen erän puolivälissä. Ottelun ratkaisu haettiin kuitenkin vasta jatkoajalla. Jatkoajan puolivälissä Laura Lehtikangas ja Niina Mäkinen pääsivät 2 vs 2 -hyökkäykseen. Mäkinen heitti rystylätyn Lehtikankaalle, joka tinttasi suoraa syötöstä kiekon maaliin. Maali oli Lehtikankaan kauden ensimmäinen ja tuuletuksetkin sen mukaiset. "Peli oli meidän hallinnassa koko ajan. Hyvin haastettiin varsinkin hyökkäyspäässä ja paikkoja oli taas paljon, mutta ei saatu vain sisään. Erien alut oli meiltä heikkoja, joista Kuortane rokotti. Hienosti noustiin tasoihin ja sitä kautta voitton", kertoili Lehtikangas ottelun jälkeen.

Laura Lehtikangas 3-2 (Kuva: Sirpa Pöyhönen)

Kärppien ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna la 6.12. klo.12.45 KalPa - Kärpät Niiralassa ja su 7.12. klo.16.00 Kärpät - JYP K-Supermarket areenalla (HUOM! Kotiottelu Kärpät-JYP on siirretty Energia areenalta Raksila 2:seen CHL-pelijärjestelyjen vuoksi)

1 - 10 - 11 - 01 - 0
2'MaaliLehtikangas Laura
2'MaalisyöttöMäkinen Niina
2'2. maalisyöttöRahunen Isa
3'MaaliJokikokko Janette
3'MaalisyöttöSalomäki Nelli
3'2. maalisyöttöVälikangas Ella
47'MaaliKäyhkö Suvi
47'MaalisyöttöMaamäki Jenni
47'2. maalisyöttöSahlström Sofia