Naiset, Naisten SM-sarja / Playoffs

Kuortane - Kärpät   1 - 3

Kuortane

Sisuuntunut Kärpät rankaisi Kuortanetta

Sunnuntaina sisuuntunut Kärpät kohtasi Kuortaneen vieraskaukalossa. Ottelu oli tasainen ja peli virtasi molempiin päihin. Kärpät kuitenkin onnistui puolustuspelissä ja piti Kuortaneen pois maalintekopaikoilta. Kokonaisuudessa Kärpät paransi pelaamista eilisestä ja pystyi tasaiseen hyvään suoritukseen. Kärpät meni johtoon heti pelin alussa, kun Nelli Salomäki sai survottua irtokiekon Kuortaneen maalivahdin Anni Keisalan suojusten alta maaliin. Kuortane tuli tasoihin 1-1 toisen erän puolivälissä, mutta muutama minuutti myöhemmin Kärpät meni johtoon 1-2. Sofia Sahlström pudotti kiekon viivaan ja Isa Rahunen pääsi tälläämään lämärin yläkulmaan. Kaksi minuuttia myöhemmin iso-sisko pääsi heiluttamaan verkkoa 1-3, kun Krisa Rahunen siirsi Kristiinä Meriläisen lämäristä syntyneen irtokiekon maaliin. Viimeisessä erässä ei maaleja enää syntynyt ja Kärpät voitti ottelu 1-3. Kärppä joukkueen varakapteeni Suvi Käyhkö kehui omien esitystä: "Paketti pysyi kasassa ja todella hyvä fiilis pelata. Ilo oli myös nähdä, että jokaiselle kentälliselle tuli onnistumisia".

Päävalmentaja Mira Kuisma oli tyytyväinen joukkueeseen: "Hyvää oli, että joukkue pysyi kasassa johtoasemassa ja kärsivällisesti jaksettiin pelata omaa peliä. Tuomarilinja oli tänään melko kyseenalaista. Meinas sekä molempien valmentajien sekä pelaajien pinna palaa. Onneksi kaikki säilyi melkein ehjinä ottelun loppuun asti".

Kärppien urakka jatkuu tyttökiekkotapahtuman, GHD-päivän, merkeissä su 12.10. klo.16.30 Energia areenalla

Kärppien pelit jatkuu la 18.10. klo.15.00 Limingassa ottelulla Kärpät - Blues ja su 19.10. klo.15.00 Jäälissä Kärpät - KJT. Kumpaakin ottelua ennen järjestetään GHD-tapahtuma.

22:06   Kärpät 2 min 9 KIIPELI Satu Estäminen
23:12   Kuortane 2 min 2 TOIVANEN Lotta Vartalotaklaus ( naiset, juniorit ja seniorit )

0 - 11 - 20 - 0
1'MaaliSalomäki Nelli
1'MaalisyöttöKäyhkö Suvi
1'2. maalisyöttöFinholm Cecilia
4'Jäähy: 2 minLehtikangas Laura
22'Jäähy: 2 minKiipeli Satu
32'MaaliRahunen Isa
32'MaalisyöttöSahlström Sofia
34'MaaliRahunen Krista
34'MaalisyöttöMeriläinen Kristiina
35'Jäähy: 2 minMäkinen Niina