Naiset, Naisten SM-sarja

Kärpät - HPK  0 - 2

Energia areena

Kärpät jäi sijalle neljä

Lauantaina Energia areenalla pelattiin naisten SM-sarjan pronssiottelu. Kärpät kohtasi HPK:n jo kolmannen kerran pronssiottelussa. Kaksi edellistä kohtaamista oli päättynyt hämeenlinnalaisten voittoon, eikä nytkään historiankirjoihin tullut muutosta. Kärpät hallitsi koko peliä, mutta jälleen kerran Kärpät jäi maaleitta ottelussa. HPK maalilla pelannut Maija Hassinen-Sullanmaa pelasi loisto ottelun juuri oikeaan paikkaan. Kaksi ensimmäistä erää mentiin 0-0 lukemissa. Kärpillä oli todella hyviä maalintekopaikkoja, mutta tolppaa lähemmäksi Kärpät ei kiekkoa saanut. Ottelun tuomareilta jäi kolmannessa erässä viheltämättä selvä rangaistuslaukaus, kun HPK pelaaja sulki kiekon maalinvahdinalueella. Tuomareiden sekoilu ei kuitenkaan jäänyt pelkästään tähän? Ottelun ratkaisu nähtiin, kun kolmatta erää oli jäljellä neljä minuuttia. HPK puolustaja Jutta Stoltenberg potkaisi kiekon maalin edestä kärppämaaliin. Energian areenalla tuomarit taisivat olla ainoita, jotka eivät nähneet tilanteita. HPK sinetöi loppulukemiksi 0-2 tyhjään maaliin ja voitii naisten SM-sarjan pronssimitalit. Onnea HPK:lle pronssista! Jääkiekko on pienestä kiinni, vaikka hallitsen täysin otteluntapahtumia niin tolppa sisään tolppa ulos, mutta jos maaleja ei synny ei voi voittaa!