Kärpät otti rutiini voiton Lukosta
Julkaistu: 18.11.2017 00.00

Kärpät matkusti tänään Lukon vieraaksi Raumalle.

Kärpät hallitsi ottelua heti ensimmäisestä minuutista alkaen. Peli pyöri suurimmaksi osin Lukon päässä ja Kärpät sai luotua hyvin malintekopaikkoja. Osa Kärppien hyökkäyksistä kuitenkin pysähtyi joukkueen huolimattomuuteen huonojen syöttöjen vuoksi. Kärpät meni johtoon 0-1 ensimmäisen erän lopussa Saija Tarkin rebound-maalilla. Toisessa erässä Kärpät paransi peliä. Kärppien johto kasvoi toisen erän alussa 0-2, kun Isa Rahusen tarkka rannelaukaus viivasta upposi Lukon maaliin. Kärpät meni jo 0-3 johtoon, kun Aino Kaijankosken vedosta syntynyt rebound-kiekko löysi tiensä Lukko maaliin Saila Saaren (1+1) tarkalla sijoituksella.

Kolmas erä mentiin samalla kaavalla kuin kaksi aikaisempaa. Kärpät hallitsi ja loi maalipaikkoja. Erän puolenvälin tienoilla Tarkki viimeisteli ottelun loppulukemiksi 0-4 onnekkaalla rystyheitoilla. Kärppien maalilla pelannut Susanna Airaksinen pelasi kauden toisen nollapelin. Torjuntoja kertyi 11.

Kärppien vierasreissu jatkuu Hämeenlinnaan. Kärpät kohtaa huomenna Metritiski areenalla HPK:n klo 14.00.