Ilves vei kärkikamppailun Raksilassa
Julkaistu: 22.10.2017 00.00

Viime viikolla pelatussa Ilves-Kärpät ottelussa Kärpät vei pitemmän korren voittomaalilaukauskisan jälkeen 1-2. Tänään roolit kääntyivät toisin päin. Kamppailu alkoi Kärppien hallinnalla. Joukkue sai hyvän rytmin ottelun alkuun ja loi hyviä maalipaikkoja Ilveksen puolustuspäässä. Erän puolessa välissä Kärpät meni johtoon 1-0, kun Sari Wäänänen syötti Saija Tarkille maalin eteen ja Tarkki siirsi varmasti kiekon Ilveksen maaliin.

Toisessa erässä Kärpillä peli hiukan sekosi. Ilves tasoitti pelin ylivoimalla, kun muutama minuutti oli pelattu toista erää. Kärpät pääsi myös ylivoimalle ja sai luotua hyviä maalintekotilanteita. Kiekko ei kuitenkaan löytänyt tietä ohi Ilves-vahti Vilma Vaattovaaran. Vierasjoukkue rankaisi Kärppien puolustus virheestä ja meni johtoon 1-2 ajassa 34.31.

Kärppien maalia tänään vartioineelle Susanna Airaksiselle kertyi ottelussa 34 torjuntaa. Kuvat Sirpa Pöyhönen

Kolmanteen erään Kärpät lähti hakemaan vimmatusti tasoitusmaalia, mutta Ilves oli tänään vahvempi, eikä Kärpät saanut enää peliään kasaan. Naisten Liigan kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Riikka Noronen viimeisteli kolmannessa erässä puhtaan hattutempun ja Ilves vei ottelun nimiinsä 1-5.

Naisten Liiga jää maajoukkuetauolle, kun Naisten maajoukkue lähtee Neljän maan turnaukseen Floridaan muutamaksi viikoksi. Kärppien pelit jatkuvat vierasotteluilla lauantaina 18.11. ja sunnuntaina 19.11. Rauman Lukkoa ja HPK:ta vastaan.