Kärpiltä vaisu kotiavaus
Julkaistu: 23.09.2017 00.00

Suomen Mestaruus –viirin nostaminen ottelun alussa ei siivittänyt tänään Kärppiä pelifiilikseen. Kotiavaus jäi varsin vaisuksi Team Kuortanetta vastaan. Kuortane meni heti ottelun alussa johtoon Jenniina Nylundin maalilla. Kärpät ei koko erässä saanut jalkoja liikkeelle.

Toiseen erään Kärpät kaivoi taisteluhengen ylle ja tasoitusmaali 1-1 syntyi heti erän alussa. Saija Tarkki karvasi kiekon Team Kuortaneen pakilta ja syötti Niina Koukkulalle maalin eteen, joka oli unohtunut maalille ihan yksin. Koukkula sijoitti kiekon tarkasta maaliin. Kärpät pelasi toisen erän hyvin, mutta enempää maaleja ei syntynyt.

Kärppien ainokaisessa olivat mukana Niina Koukkula ja Saija Tarkki (Kuvat Sirpa Pöyhönen)

Kolmannessa erässä Kärppien ote jälleen katosi jonnekin. Kuortane sai rangaistuslaukauksen ja Petra Nieminen siirsi Kuortaneen 1-2 johtoon. Kärpät ei saanut enää koneitaan käyntiin ja Kuortane lisäsi johdon 1-3 ylivoimalla viisi minuuttia ennen ottelun loppua.Kuortane sinetöi voiton Kiia Nousiaisen purulla omalta alueelta tyhjään maaliin. Kärppien maalilla Anni Keisala torjui 18 kertaa.

Isa Rahunen ja Suvi Käyhkö Kuortaneen maalilla (Kuvat Sirpa Pöyhönen)

Kärpillä jatkuu pelit huomenna Kuopiossa KalPaa vastaan. Ottelu pelataan Niiralassa klo 19.00 alkaen.