Kärpät kukisti sarjakärjen
Julkaistu: 14.01.2017 00.00

Naisten SM-sarjan palasi joulu- ja maajoukkuetauolta tänä viikonloppuna. Kärppien vieraaksi Raksilaan saapui sarjajohtaja KalPa Kuopioista. Ottelu alkoi tasaisesti ja kummallakin joukkueella peli oli hyvin hallinnassa. Ensimmäisessä erässä ei kuitenkaan maaleja syntynyt. Maalinteon aloitti kotijoukkue, kun Suvi Käyhkö (1+1) ohjasi kiekon KalPan maaliin toisen erän puolivälissä ylivoimalla 1-0.

Suvi Käyhkö 1-0 ylivoimalla. Kuva Sirpa Pöyhönen

Hetkeä myöhemmin KalPa tuli kuitenkin tasoihin 1-1 jopa hiukan onnekkaasti. Tanja Niskanen pääsi läpiajoon, mutta epäonnistui maalintekoyrityksessä. Kiekko lipui tilanteen jälkeen maaliin, kun kärppien pelaaja ja maalissa tänään torjunut Anni Keisala liukuivat kasana maalin sisälle. Kolmanteen erään Kärpät otti otteen pelistä. Saila Saari (1+1) siirsi erän alussa Kärpät johtoon 2-1 ja muutama minuutti myöhemmin Niina Mäkinen (1+3) kasvatti jo Kärppien johdon 3-1. Loppulukemiksi 4-1 ohjasi Nelli Salomäki ylivoimalla. Kärppien maalilla tänään torjuneelle Keisalalle kertyi ottelussa 22 torjuntaa.

Anni Keisala torjui tänään Kärppien maalilla. Kuva Sirpa Pöyhönen

Joukkueet kohtaavat toistamiseen huomenna Kuopiossa. Ottelu alkaa klo 16.00 Niiralassa.